Staalbouw van kleine tot grote staalconstructies

Reeds opgeleverde projecten

M&G in Assen

Bij het project M&G in Assen zijn we verantwoordelijk geweest voor het monteren van een staalconstructie, met een totaal gewicht van maar liefst 1,17 miljard kilogram. Daarnaast hebben we ook de vloerranden met een totale lengte van 354 meter geïnstalleerd, evenals de hekwerken die zich uitstrekken over ongeveer 64 meter.

Het leggen van de breedplaatvloeren was een belangrijke taak, waarbij we in totaal 36 stuks nauwkeurig hebben geplaatst. Bovendien hebben we kanaalplaten over een oppervlakte van ongeveer 4.590 vierkante meter gelegd, om een stevige basis te creëren.

Om de ruimtes af te scheiden en de benodigde structuur te bieden, hebben we 256 betonnen wanden binnen en buiten geplaatst. Daarnaast hebben we 55 P- en T-elementen gemonteerd, die essentieel zijn voor de stabiliteit en duurzaamheid van het project.

Dit project vormt een showcase van onze expertise in het bouwen van grootschalige constructies, waarbij elk detail met zorg en precisie is uitgevoerd. We zijn trots op het resultaat dat we hebben bereikt door middel van toewijding en samenwerking met ons team van professionals.

Ja dit wil ik ook

Heeft u een vraag of kunnen we iets voor u betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Bekijk meer projecten

© Copyright 2024 Ploeg Montage