Over Ploeg Montage

Over ons

Wij zijn Ploeg Montage

Ploeg Montage is een veelzijdig, snel schakelend en flexibel bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in staalbouw, prefab beton, trap- en hekwerken en het demonteren van staalconstructies.

Wij verzorgen regelmatig spoedklussen en bijzondere projecten. Door ons team van 20 mensen, ervaring en de flexibiliteit van onze werknemers onderscheiden wij ons van ieder ander.

Onze gemotiveerde en enthousiaste medewerkers zijn de basis voor onze succesvolle werkwijze. Dankzij onze goed geregelde organisatie en flexibele montagecapaciteit schakelen wij snel tussen onze projecten.

Veiligheid voorop

Bij Ploeg Montage staat veiligheid op nummer 1. Daarom zijn al onze materialen gekeurd en gecertificeerd. Onze werknemers hebben de juiste diploma’s en jaren lange ervaring. Hierdoor zijn de risico’s voor iedereen zo veel mogelijk beperkt.

Wij denken mee!

Bij ons geen nummer

Duidelijke en eerlijke prijs

“Wij kunnen bijna alle staalconstructies realiseren. Voor kleine- en grote staalconstructies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden rekening met zowel de omgeving als met uw specifieke wensen. “ Dennis Ploeg
© Copyright 2024 Ploeg Montage