Staalbouw van kleine tot grote staalconstructies

Reeds opgeleverde projecten

Bemmel

In opdracht van IQ staal hebben we een mooi project gerealiseerd in Bemmel. De focus lag op het monteren van een staalconstructie met een gewicht van ongeveer 960.000 kilogram, wat zorgde voor de stevigheid en duurzaamheid van het gebouw.

Daarnaast hebben we ook de vloerranden over een lengte van 476 meter gemonteerd, en de hekwerken verspreid over een afstand van ongeveer 210 meter. Met zorg en precisie hebben we de vloeren gelegd, wat resulteerde in een totale oppervlakte van 2.822 vierkante meter.

Een essentieel onderdeel van het project was het monteren van de wanden in de laadkuil. Hier hebben we 6 stuks nauwkeurig geplaatst. Tevens hebben we 37 T-stukken gemonteerd, die een belangrijke rol spelen in de stabiliteit van de constructie.

Om het project compleet te maken, hebben we 167 betonnen sandwichwanden en 48 betonnen binnenwanden gemonteerd. Deze wanden dragen bij aan de functionaliteit en indeling van het gebouw.

We zijn trots op het eindresultaat van dit project in Bemmel, en danken IQ staal voor de samenwerking en het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. Samen hebben we een succesvolle realisatie tot stand gebracht die voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Ja dit wil ik ook

Heeft u een vraag of kunnen we iets voor u betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Bekijk meer projecten

© Copyright 2024 Ploeg Montage