Over Ploeg Montage

Prefab beton

Specialist in Prefab beton

Bij Ploeg Montage zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van betonelementen, waaronder prefabbeton trappen, kanaalplaat vloeren en breedplaatvloeren. Wij leveren de allerbeste kwaliteit prefab betonproducten en ontzorgen onze klanten volledig gedurende het gehele traject. Bij ons is er keuze uit diverse afwerkingen en prefab betonelementen, zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Staalbouw van kleine tot grote staalconstructies

Kanaalplaten 

Onze kanaalplaten zijn onmisbaar in de woning- en utiliteitsbouw! Dankzij hun unieke ontwerp kunnen ze namelijk moeiteloos grote overspanningen overbruggen. En het beste van alles is dat onze kanaalplaten, dankzij de slimme constructie met holle kanalen, licht van gewicht zijn zonder dat dit ten koste gaat van het draagvermogen. We bieden een breed scala aan kanaalplaten aan, waaronder varianten met een indrukwekkende overspanning van 5 tot wel 12 meter en een dikte variërend van 160 mm tot 400 mm.

Breedplaatvloeren 

De breedplaatvloer bestaat uit voorgespannen prefabbeton. Een breedplaatvloer brengt veel voordelen met zich mee. Zo is deze vloer brandwerend, duurzaam en heeft het een akoestische isolatie waardoor het geluid goed dempt. Ook breedplaatvloeren gebruiken we net zoals bij kanaalplaten in veel gevallen voor woning- en uliteitsbouw. De gangbare maten van een breedplaatvloer ligt ongeveer tussen de 5 en 7 m en de dikte hiervan tussen de 200 en 300 mm.

P&T elementen 

P&T-elementen zijn een uitstekende oplossing voor bouwprojecten die op zoek zijn naar hoogwaardige betonelementen. P&T staat voor ‘prefab en traditioneel’, wat betekent dat P&T-elementen de voordelen combineren van zowel prefab- als traditionele betonelementen. P&T-elementen worden op maat gemaakt en bieden een hoge mate van flexibiliteit in ontwerp en maatvoering, wat zorgt voor een naadloze integratie in het bouwproces. Een van de grootste voordelen van P&T-elementen is hun snelle en gemakkelijke installatieproces, waardoor bouwprojecten sneller kunnen worden voltooid. P&T-elementen zijn ook zeer duurzaam en hebben een lange levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing zijn op de lange termijn. P&T-elementen worden veel gebruikt in de woning- en utiliteitsbouw, en zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals wanden, vloeren en gevels. Door hun veelzijdigheid, duurzaamheid en snelle installatieproces zijn P&T-elementen een uitstekende keuze voor bouwprojecten die op zoek zijn naar hoogwaardige betonelementen die naadloos passen in het bouwproces.

Massieve wanden 

Massieve wanden zijn wanden die zijn opgebouwd uit massief materiaal zoals beton, metselwerk of natuursteen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld systeemwanden of gipsplaten wanden hebben massieve wanden een hoge mate van stevigheid en duurzaamheid. Een van de voordelen van massieve wanden is de akoestische isolatie. Massieve wanden zijn namelijk in staat om geluid goed te dempen. Dit maakt ze zeer geschikt voor ruimtes waarin veel geluid wordt geproduceerd, zoals bijvoorbeeld een muziekstudio of theaterzaal. Een ander voordeel van massieve wanden is dat ze brandwerend zijn. Dit komt doordat het massieve materiaal niet gemakkelijk ontvlambaar is. Hierdoor zorgen massieve wanden voor extra veiligheid in gebouwen. Massieve wanden zijn ook erg geschikt voor het creëren van een warme en natuurlijke uitstraling. Zo kan bijvoorbeeld natuursteen zorgen voor een luxe en tijdloze uitstraling, terwijl beton juist een modern en industrieel gevoel kan oproepen.

Geïsoleerde wanden

Geïsoleerde wanden hebben als doel om warmte binnen te houden en kou buiten te houden, of andersom, afhankelijk van de temperatuur buiten. Het gebruik van geïsoleerde wanden van prefab beton kan bijdragen aan een betere isolatie van een gebouw, wat weer leidt tot een aanzienlijke besparing op energiekosten. Bovendien bieden geïsoleerde wanden ook geluidsisolatie en bescherming tegen vocht. Ze zijn daarom een ​​populaire keuze voor de bouw van huizen, kantoren, fabrieken en andere soorten gebouwen.

© Copyright 2024 Ploeg Montage